dimecres, 7 de setembre del 2016

IE MULTIMEDIA


-CAT-
IE Multimèdia ha estat l'empresa escollida pel COSTA BRAVA RAID per a l'elaboració de tot el material de disseny gràfic.
Si us ha agradat el disseny dels cartells i flyers que hem repartit per la zona, no us perdeu el photocall que ens estan preparant per al dia de l'esdeveniment.

Més de 500 Mapes, 50 targetes de control, 75 identificadors de balises, plastificats i un llarg etcètera sortiran de les seves màquines, amb puntualitat i l'excel·lent qualitat que els caracteritza perquè el desenvolupament del Raid sigui impecable.


Gràcies per la vostra aportació (i sobretot la paciència que heu tingut)

http://www.iemultimedia.com

https://www.facebook.com/iemultimedia/

-CAS-
IE Multimedia ha sido la empresa escogida por el COSTA BRAVA RAID para la elaboración de todo el material de diseño gráfico.
Si os ha gustado el diseño de los carteles y flyers que hemos repartido por la zona, no os perdáis el photocall que nos están preparando para el día del evento.

Más de 500 Mapas, 50 tarjetas de control, 75 identificadores de balizas, plastificados y un largo etcétera saldrán de sus máquinas, con puntualidad y la excelente calidad que les caracteriza para que el desarrollo del Raid sea impecable.

Gracias por vuestra aportación (y sobre todo la paciencia que habéis tenido)

http://www.iemultimedia.com

https://www.facebook.com/iemultimedia/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada