dimarts, 13 de setembre del 2016

SILKEN PARK HOTEL SAN JORGE ****s


-CAT-
ÚLTIMA HORA !!! LAST MINUTE !!!

La direcció del SILKEN PARK HOTEL SAN JORGE ****s ens fa arribar un regal d'última hora per sortejar entre tots els participants i es tracta d'una estada d'UNA NIT PER A DUES PERSONES EN RÈGIM D'ALLOTJAMENT I ESMORZAR AMB ACCÉS AL CIRUIT SPA.


En un bell enclavament de la Costa Brava, elevat sobre dues cales d'aigües cristal·lines envoltades de pins que brinden un immens blau mediterrani, el Silken Park Hotel San Jorge de Platja d'Aro Calonge ofereix unes modernes instal·lacions entre les quals destaquen la terrassa i la seva piscina sobre el mar. Es tracta del lloc perfecte per gaudir d'unes plàcides vacances o d'una curta escapada de cap de setmana, en què combinar l'oci amb diferents pràctiques esportives, tennis, hípica, senderisme i golf, gràcies a la seva ubicació propera als principals camps de golf de la província de Girona. També disposa d'accés directe a les cales Bella Dona i Cap Roig, una de les imatges més emblemàtiques de la Costa Brava.

Sens dubte, el paradís a la terra !!

http://www.hoteles-silken.com/hoteles/park-hotel-san-jorge-platja-d-aro/
http://www.spahotelsanjorge.com/
https://www.facebook.com/SilkenParkHotelSanJorge

-CAS-
ÚLTIMA HORA!!! LAST MINUTE!!!

La dirección del SILKEN PARK HOTEL SAN JORGE ****s nos hace llegar un regalo de última hora para sortear entre todos los participantes y se trata de una ESTANCIA DE UNA NOCHE PARA DOS PERSONAS EN RÉGIMEN DE ALOJAMIENTO Y DESAYUNO CON ACCESO AL CIRCUITO SPA.

En un bello enclave de la Costa Brava, elevado sobre dos calas de aguas cristalinas rodeadas de pinos que brindan un inmenso azul mediterráneo, el Silken Park Hotel San Jorge de Platja d’Aro- Calonge ofrece unas modernas instalaciones entre las que destacan la terraza y su piscina sobre el mar. Se trata del lugar perfecto para disfrutar de unas plácidas vacaciones o de una corta escapada de fin de semana, en la que combinar el ocio con distintas prácticas deportivas, tenis, hípica, senderismo y golf, gracias a su ubicación cercana a los principales campos de golf de la provincia de Girona. También dispone de acceso directo a las calas Bella Dona y Cap Roig, una de las imágenes más emblemáticas de la Costa Brava.

Sin duda, el paraíso en la tierra!!

http://www.hoteles-silken.com/hoteles/park-hotel-san-jorge-platja-d-aro/
http://www.spahotelsanjorge.com/
https://www.facebook.com/SilkenParkHotelSanJorge

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada